Skavlia

Vær og føremelding

21.03.19 - Torsdag kveld, 0 grader vindstille og 65 cm med snø i marka. Det vil bli kjørt opp løyper fredag kveld, eller lørdag formiddag. Nå meldes det kraftig vind lørdag kveld, så spørs hvor lenge løypene varer. Løyer vinden, så spores det løyper etter behov. God tur! Tråkkemaskina kan følges på denne linken hos loyper.net og også på kartet på denne siden. Bruk gjerne fullskjermsvisningen.

Helgetunmarka grunneierlag har nå fått VIPPS og kan også motta Grasrotmidler fra Norsk Tipping. Vårt Vippsnummer er 557236, og vi er takknemlige for alle bidrag til løypekjøringa som utføres.

Gode nyheter om strøm

08.03.19 Det har vært jobbet i flere år både fra hytteeiere og grunneiere for å videreføre strøm fra Langtjønnåsen og inn til det gamle hytteområdet ved Hølstodammen. Det skjer nå til hyttene som ligger på ryggen nord for inntakslukene ved Hølstoen. Det er denne uka sendt ut påmeldingsskjema fra Svorka til ca 35 hytter/tomter, og om mange nok melder seg på, så er det meldt anleggstart førstkommende sommer. Dette vil nok øke bruken av hyttene i området og utvilsomt gjøre området enda mer atraktivt for neste generasjon hytteiere.

Sangstund-650px

Nytt tilbud på Langvatnet

Firmaet iTrollheimen AS har ofte aktiviteter i Helgetunmarka. Og i løpet av sommeren har det skjedd mye inne ved Gapahuken på Langvatnet. I regi av iTrollheimen er en ny brygge kommet på plass ved vannet, til glede for alle som benytter seg av området. Der er det nå mulig å leie kano. Disse finner du ved brygga - og all info om hvordan du går fram for å leie finner du der. Betalingen skjer med Vipps.
Det er også satt opp skilt til de nye turmålene i området. Det er planlagt sti fra Langvatnet til Litraudfjellet, Raudfjellet og Helgetunsetra. Det vil bli jobbet med tilrettelegging av stier utover høsten.  
I Trolllavvoen er det også ofte aktivitet - det har bl.a. vært møter, teambuilding, skoleklasser og utdrikningslag. Mye galskap, humor og gode opplevelser. Besøk gjerne hjemmesidene til iTrollheimen for å se hva de driver med www.itrollheimen.no/