Reslia hytteområde

Reslia hytteområde ligger ved fylkesgrensa langs fylkesveien gjennom Romundstadbygda, Rindal og til Å i Meldal - kun 1 time og 30 minutter fra Trondheim. Området ligger 550 m.o.h. - har panorama utsikt over Trollheimen og er spesielt solrikt.

Området er sentralt beliggende med tanke på fiske- og turaktivitet i Rindal og de nærliggende områdene. Alt ligger til rette for et aktivt friluftsliv, enten det gjelder fjellvandring, jakt eller fiske om sommeren eller skiturer i oppkjørte skiløyper om vinteren.

Reslia hytteområdet ble ferdig regulert sommeren i 2000. Det er bygd vei inn i området, og det vil bli ført fram strøm til vegg på alle tomter.

Det er gjort en utbyggingsavtale med Rindalshytter AS, slik at veien fra drøm fram til ferdig hytte skal bli så rask og enkel som mulig. Denne avtalen omfatter at man kjøper enten ferdig oppført hytte eller byggesett fra Rindalshytter AS. Rindalshytter AS tilbyr hytter både i bindingsverk, laft og stavlaft.

Det tilbys hytteservice for etablerte hytter. Det blir gitt tilbud m.h.t. brøyting, vedlikehold, levering av ved og lignende. Nærmere beskrivelse av tjenestene finner du på vår side om hytteservice.

Kontaktpersoner:

Grunneier:
John Røen Kirkholt
Mob. 91 19 60 32
Epost: john-ki@frisurf.no  

Rindalshytter AS
Even Nerland
Mob. 466 30 372

Tips en venn
Send til e-post:
Fra e-post:
Melding:
Kode 
Printer friendlySkriv ut