Seks snekkerlag i arbeid i Helgetunmarka hytteområde

Det går mot jul og mange har nå sine siste arbeidsdager før de tar juleferie. Som en julehilsen fra oss i Helgetunmarka grunneeierlag har vi besøkt de seks snekkerlagene som nå er i arbeid i Helgetunmarka.

 

Øverst i Reslia treffer vi Even Langli fra Vibo Entreprenører. Han holder på å bygge på ei hytte fra 80-tallet. Få har vel bedre utsikt fra arbeidsplassen sin enn Even i disse dager – fritt utsyn til Resvatnet, Trollhetta og Rinnhatten.
 
Snekkerlag en:
 
 
Litt lenger ned i Reslia jobber Olav Elshaug og Dagfinn Steinshamn fra Rindalshytter på hytta til et par fra Trondheim. Karene holdt på å montere kjøkken når vi var på besøk, og hytta blir nok innflyttingsklar om ikke så lenge.
 
Snekkerlag to:
 
Rindalshytter har også enda et snekkerlag i arbeid borte i Rinnåsen. Også her har familien som eier hytta funnet ut at det vil være greit med litt bedre plass, og et nytt påbygg er nå kommet under tak. Og Ola Romundstad og Helge Møkkelgård har nå startet med innredningsarbeidet. Høsten har vært lang og snøfri og det er godt å vite at en kan ha innearbeid etter jul. Ikke alle arbeidsdager har like godt vær som denne dagen med mildvær og ingen nedbør.
 
Snekkerlag tre:

I Langtjønnåsen hyttefelt er det også stor aktivitet. Ingar Garli har kommet godt i gang med hytta han begynte med i sommer, og nå er det innredningsarbeidet som står for tur. Vi ser Trollhøtta midt i mot.
 
Snekkerlag fire:
 
Godt fornøyd med høsten og førjulsvinteren er også de fire siste karene vi treffer i Langtjønnåsen. Et par fra Malvik og ett fra Trondheim bygger på to nabotomter i feltet og begge hyttene er nå kommet ”under tak”. Begge hyttene ble ferdig utvendig nå til jul, og skal stå ferdig til påske. Har ser du Harald Helgetun og Ola Stokke ved den ene hytta, og Magne Haltli og Lars Helgetun ved den andre hytta.
 
Snekkerlag fem: 
Snekkerlag 6:
 
Det var vår lille rundtur i Helgetunmarka og vi vil med dette ønske alle ei riktig God Jul!
Vi har bare 35 cm snø ennå, så det er litt for lite til å kjøre tråkkemaskin. Men blir det brukbare forhold så kjører vi opp skispor med scooter og sporer i mellomjula. Oppkjøring vil bli varslet på www.helgetunmarka.com og på www.trollheimsporten.no.