VIDT_U~1

100 nye hytter på ti år i Helgetunmarka

Trollheimsporten.no hadde en stor artikkel om aktiviteten i Helgetunmarka hytteområde. I løpet av de siste 10 årene er det solgt 100 tomter i området, og den store aktiviteten har generert mye positivt til lokalsamfunnet.

snekkerlag_1

Seks snekkerlag i arbeid i Helgetunmarka hytteområde

Det går mot jul og mange har nå sine siste arbeidsdager før de tar juleferie. Som en julehilsen fra oss i Helgetunmarka grunneeierlag har vi besøkt de seks snekkerlagene som nå er i arbeid i Helgetunmarka.
Sittegruppe ved Øygardssetra

Nytt turmål i Helgetunmarka

De siste par årene har det vært gjort er stort arbeid med å rydde, merke og legge klopper langs den gamle seterstien fra Hølstoin til Helgetunsetrin. Skilt for å merke stedsnavn og avstander er også kommet på plass, og denne uka ble det plassert ut en laftet sittegruppe inne ved Øygardssetra.
2011-07-02
Skileik på gapahuken 03.04.11

Vellykket Trondheimsdag i Helgetunmarka

Søndag 3.april var det gratis skibusser til Rindal fra Trondheim Torg. Nydelig vær og trivelig besøk gjorde sitt til at dagen ble vellykket på alle måter. For de fleste gikk turen til gapahuken på Langvatnet hvor det var grilling, isfisking og skileik. Lokalavisa Driva hadde en stor reportasje i onsdagens avis - og har mange bilder liggende på sin nettavis.